Allmänna försäljningsvillkor för Skärholmen Trafikskola

Dessa allmänna försäljningsvillkor gäller för köp av träning och körlektioner från Skärholmens Trafikskola. Genom att använda vår webbplats och köpa våra tjänster godkänner du dessa villkor.

1 – Beställning och betalning

Du kan beställa våra träningstjänster och körlektioner via vår webbplats och genom att ange nödvändig information. Du bekräftar att den information som du lämnar är korrekt och fullständig.

Alla priser på vår webbplats anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser när som helst, men sådana ändringar påverkar inte priser för köp som redan har gjorts.

Du kan betala för våra tjänster med kreditkort eller banköverföring. Vi använder säkerhetsprotokoll för att skydda dina betalningar och personuppgifter.

2 – Leverans

Vi levererar våra träningstjänster och körlektioner på plats på vårt kontor eller online via videoöverföring.

Du ansvarar för att tillhandahålla korrekt kontaktinformation och adress för leverans av tjänster. Om tjänster levereras till fel adress på grund av felaktig information från dig, ansvarar du för kostnaderna för att leverera tjänsterna till rätt adress.

3 – Avbokning och återbetalning

Du kan avboka din bokning av körlektioner eller träningstjänster senast 24 timmar före den planerade lektionen eller träningstjänsten utan extra kostnad. Vid senare avbokningar eller utebliven närvaro debiteras du för lektionen eller träningstjänsten.

Vi erbjuder inte någon återbetalning för avbokningar som görs efter den 24-timmars perioden.

4 – Användning av våra tjänster

Du får använda våra träningstjänster och körlektioner endast för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får inte kopiera, distribuera eller sälja något av vårt material eller vår utbildning utan vårt skriftliga tillstånd.

Du ansvarar för att följa trafikregler och andra relevanta lagar och föreskrifter när du använder våra tjänster. Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster som orsakas av din användning av våra tjänster.

5 – Ändringar i villkoren

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra dessa villkor när som helst. Vi kommer att meddela dig genom att publicera en uppdaterad version av villkoren på vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster efter att dessa ändringar har trätt i kraft, godkänner du de uppdaterade villkoren.

Rulla till toppen
Öppna chatt
💬 Behövs hjälp?
Skanna koden
Hej 👋
Kan vi hjälpa dig?