Skärholmen Trafikskola tar din integritet på största allvar och vi värnar om att skydda dina personuppgifter. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och delar information som vi får från dig som användare av vår webbplats.

1 – Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer. Vi kan också samla in annan information som du frivilligt ger oss, t.ex. information om dina körkortsbehov eller utbildningshistorik.

Vi använder cookies och andra spårningstekniker för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats, t.ex. vilka sidor du besöker och hur länge du stannar på varje sida.

2 – Hur använder vi informationen?

Vi använder den information som vi samlar in för att:

  • Tillhandahålla utbildningstjänster som du har beställt från oss
  • Hantera dina betalningar
  • Kontakta dig angående din beställning eller för att ge dig information om våra tjänster och kampanjer
  • Förbättra vår webbplats och dina användarupplevelser
  • Anpassa marknadsföring och annonsering till dina intressen och preferenser

3- Hur delar vi informationen?

Vi delar din information med följande tredje parter:

  • Betalningsleverantörer för att hantera dina betalningar
  • Logistikleverantörer för att leverera dina utbildningsmaterial
  • Marknadsföringspartners för att anpassa annonsering till dina intressen och preferenser

Vi delar inte din information med någon annan tredje part, förutom när det krävs enligt lag eller vid en domstolsbeslut.

4 – Säkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, förlust, ändring, obehörig åtkomst eller spridning.

5 – Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, korrigering av eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter eller att invända mot behandlingen av dem. Kontakta oss om du har frågor eller vill utöva någon av dessa rättigheter.

6 – Ändringar i sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna sekretesspolicy när som helst. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig genom att publicera en uppdaterad version på vår webbplats eller genom att skicka ett e-postmeddelande till dig.

Kontakta oss

Om du har frågor om vår sekretesspolicy eller om hur vi behandlar dina personuppgifter, kontakta oss via e-post på info@skarholmenstrafikskola

Rulla till toppen
Öppna chatt
💬 Behövs hjälp?
Skanna koden
Hej 👋
Kan vi hjälpa dig?